Uși din PVC

Ușile din PVC sunt, alături de ferestre, sisteme ce combină tâmplăria din PVC cu elemente robuste de articulare și închidere pentru siguranță la standarde înalte și utilizare de lungă durată în condiții de exploatare intensă.

Ușile din PVC pot avea geam termo-izolant pe întreaga înălțime, sau numai pe secțiuni longitudinale sau transversale și pot fi folosite atât la exterior cât și la interior. PVC-ul este un material rezistent, iar greutatea mică și rigidizarea prin profile ”U” din oțel galvanizat fac ușile din PVC ideale pentru folosirea în spații frecvent tranzitate.

Particularități

Ușile din PVC sunt construite dintr-un material cu rezistență ridicată, iar prin sistemul de camere folosit în toc și cercevea (canat mobil), ușile din PVC au și o rezistență ridicată la torsiune și deformări mecanice. Ele au un număr de 3, 5 sau 7 camere, iar profilul folosit pentru rigidizare le face rezistente și sigure, atât împotriva spargerilor, cât și a vântului.

Datorită rigidității crescute în condiții de greutate redusă, ușile din PVC reprezintă o soluția eficientă pentru integrarea suprafețelor vitrate mari în design-ul spațiilor de trecere.

Ușile de intrare din PVC folosesc un sistem de închidere în puncte multiple, care conferă o siguranță sporită, iar în cazul în care integrează secțiuni de geam, acestea sunt prinse în corpul ușii într-un mod care garantează imposibilitatea îndepărtării din exterior. Acest detaliu tehnic transformă suprafețele vitrate ale ușii de la intrare, dintr-o aparentă vulnerabilitate într-o veritabilă garanție de securitate.

Pentru ușile de interior sau de terasă, suprafața mare vitrată aduce toate avantajele geamului termo-izolant dublu (termopan) sau triplu (tripan), îmbinând izolarea termică cu cea fonică și extinderea în exterior a spațiului de locuit, în cazul ușilor de terasă.

Ușile din PVC sunt proiectate cu balamale ce asigură preluarea optimă a sarcinii pe toate punctele de fixare, ceea ce conferă longevitate crescută întregului sistem și rezistență în condiții de solicitare zilnică maximă.

Părțile fixe ale tâmplăriei din PVC au fante izolate prin garnituri de cauciuc rezistente UV ce permit redirecționarea apei spre exterior și asigură impermeabilitatea.

Geamurile, fie că sunt duble sau triple, sunt suspendate mecanic în ramă, iar gazul amorf folosit între foile de geam (argon 90%) crește eficiența termică a ușilor din PVC vitrate. Chiar și în cazul rarefierii gazului inert, calitățile termo-izolante ale ușilor se mențin la valori înalte, datorită conductibilității termice reduse a PVC-ului, combinată cu numărul mare de camere al profilului și chederul de etanșare.

Ușile din PVC, fie cele de intrare, fie cele de trecere, pot fi realizate cu un canat sau cu două, în multiple combinații de culori și configurații de deschidere.


Avantaje

  • Eficiență termică înaltă;

  • Siguranță;

  • Rezistență la deformări mecanice și lovituri;

  • Greutate mică și instalare rapidă;

  • Izolare fonică și rezistență la foc;

  • Perioadă lungă de exploatare cu întreținere minimă;

  • Eficiență termică de până la 3 ori mai mare decât ușile clasice;

  • Pot fi personalizate în multiple combinații de culori și bariere termice.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055