Compartimentări interioare

Compartimentările interioare sunt soluții tehnice de împărțire a spațiului interior, folosite în special în clădirile de birouri și cele comerciale, soluții caracterizate printr-o eficientizare a folosirii spațiului în condițiile unei mai bune comunicări și a sudării grupurilor de angajați ce împart același spațiu.

Compartimentările interioare integrează panouri mari vitrate din sticlă securizată pentru modelarea spațiului și transformarea lui rapidă pentru orice necesitate de lucru.

Particularități

Compartimentările interioare sunt variante avansate ale pereților despărțitori din materiale ușoare (tip rigips, aluminiu etc.), ce oferă toate avantajele modelării spațiilor largi prin compartimentare, oferind în plus iluminare naturală și comunicarea extinsă la nivelul unui grup mai mare, prin transparența și versatilitatea spațiului de lucru.

Compartimentările interioare pot fi făcute prin pereți de sticlă securizată ficși, sau prin panouri vitrate mobile, iar sticla folosită poate fi montată într-o foaie, cu elemente minime de fixare, sau în două, cu rame din aluminiu sau PVC.

Compartimentările interioare permit deschiderea totală a spațiului prin soluțiile pereților mobili sau a ușilor armonice, iar pentru suprafețe mari vitrate se recomandă automatizarea. Pereții din sticlă oferă siguranță atât prin sticla securizată folosită cât și prin prelucrarea canturilor, iar profilele din aluminiu ce îi susțin la nivelul solului garantează integritatea sistemului în cazul evenimentelor seismice.


Avantajele compartimentărilor

  • Sistem de susținere și fixare solid;

  • Eficientizarea spațiului de lucru;

  • Izolare fonică si folosirea geamurilor securizate;

  • Muchii prelucrate pentru o mai bună siguranță și îmbinare;

  • Elemente verticale reduse, care nu obturează câmpul vizual;

  • Izolare termică superioară prin tehnologia profilelor cu rupere termică.

  • Rezistență la evenimente seismice, foc și vibrații.

Valori M Group România

Timpul este o resursă importantă care nu trebuie irosită. Rezultatele perfecte presupun un proces de punere în practică a proiectului bazat pe TIME MANAGEMENT și QUALITY MANAGEMENT.

Urmărim perfecțiunea încă din faza de proiect. Pe termen lung, evităm cheltuirea resurselor în intervenții inutile de refacere sau retușare.

Ne implicăm în proiecte de lungă durată, oferind o prezență constantă și consistentă alături de clienții noștri. Suntem partenerii pe care te poți baza.

Prin calitatea produselor noastre, eficientizăm cheltuielile clienților noștri. Un produs de slabă calitate se dovedește în timp un produs scump.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055