Pereți din sticlă ficși

Pereții din sticlă ficși sunt suprafețe verticale complete, vitrate pe întreaga înălțime a incintei, cu puncte de prindere atât la nivelul solului, cât și în plafon.

Pereții din sticlă ficși reprezintă o alternativă superioară, atât din punctul de vedere al calității cât și din cel al design-ului, la soluțiile de compartimentare cu pereți solizi din materiale ușoare (rigips sau aluminiu).

Particularități

Pereții din sticlă ficși sunt folosiți pentru organizarea și partajarea spațiilor, în special în clădiri de birouri și spații comerciale.

Pereții din sticlă ficși pot integra o foaie de geam securizat, sau două și sunt caracterizați prin contrastul dintre panourile mari vitrate și profile reduse din aluminiu care se regăsesc numai în elementele de susținere și fixare.

În cazul pereților dintr-o singură foaie de geam, acesta are caracteristici superioare de siguranță, fiind finisat cu muchii prelucrate pentru a nu produce vătămarea și geam securizat. Întreg ansamblul este sigur în caz de cutremur și are o rezistență avansată la foc – peste 30 minute.

Pereții din sticlă ficși sunt demontabili și au șine din aluminiu pentru susținere, iar îmbinarea între panourile vitrate se face cu ajutorul unor baghete conectoare din PVC transparent, care asigură continuitatea întregului perete la nivel vizual.

Soluțiile de pereți din sticlă ce folosesc două foi de geam oferă protecție fonică până la 44dB și pot fi dotate cu jaluzele pentru a izola sălile de conferință în cazul în care este nevoie.

Ușile de acces din panourile vitrate pot fi montate într-o ramă simplă (ușă cu un canat) sau dublă (ușă cu două canaturi) și pot pivota asemeni ușilor clasice, sau pot fi montate în sistem glisant.

Sticla folosită este sticlă securizată sau laminată (cu o folie prinsă între două panouri de geam) și poate fi transparentă, sablată (mată) sau smart glass (sticlă ce înglobează o peliculă de particule sub-milimetrice ce sunt stimulate electric pentru a permite, sau nu, trecerea luminii).


Avantaje

  • Design modern;

  • Izolare fonică;

  • Scăderea costurilor de energie;

  • Eficiență energetică;

  • Iluminare naturală;

  • Folosirea eficientă a spațiului;

  • Atmosferă ce încurajează socializarea.

peretisticlaficsi.h4-titlu-valori

peretisticlaficsi.valori-text1

peretisticlaficsi.valori-text2

peretisticlaficsi.valori-text3

peretisticlaficsi.valori-text4

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055