Automatizări pentru uși de garaj

Automatizările pentru uși de garaj pot fi aplicate pe orice soluție de acces montată la intrarea garajului, fie că este vorba de uși modulare cu deschidere în plan vertical, uși întregi rabatabile pe ax orizontal (soluția up & over), rulouri metalice sau uși modulare glisante în plan orizontal.

Automatizările pentru uși de garaj folosesc motoare fiabile și rezistente, iar soluția de deschidere, fie din telecomandă, fie din panou montat pe perete, este sigură și nu poate fi deturnată sau ocolită. În sistem sunt integrate și alte mecanisme de siguranță atât pentru utilizatori cât și pentru ansamblul motor, care îi asigură performanțe de vârf și siguranță în exploatare.

Particularități

Automatizările pentru uși de garaj folosesc motoare fiabile ce pot fi montate și operează pe orice sistem de deschidere, în funcție de spațiul folosit, de la cele cu transmitere a mișcării prin lanț, prin curea sau șurub. Ansamblul motor este silențios și eficient, iar pentru modelele de top viteza de operare ajunge cu până la 50% peste cea a motoarelor normale, ceea ce asigură un timp mai scurt de acces, ideal pentru casele aflate în zone aglomerate. În plus, viteza crescută scurtează perioada de vulnerabilitate pe care o are, din punct de vedere al securității, orice cale de acces deschisă și nesupravegheată permanent.

Automatizările pentru uși de garaj integrează un sistem anti-efracție mecanic care cuplează încuietoarea imediat ce ușa s-a închis și o blochează împotriva forțării prin ridicare. Avantajul de securitate este evident și în cazul penelor de curent care nu pot afecta un dispozitiv de protecție mecanic.

Automatizările pentru uși de garaj sunt proiectate cu multiple sisteme de siguranță, de la mecanismul de tăiere a alimentării în cazul în care ușa întâlnește un obstacol, până la ajustarea forței produse de motor care permite oprirea mișcării ușii în cazul în care este ținută cu mâna.

Protocolul de criptare al telecomenzii asigură imposibilitatea deturnării frecvenței, iar testele efectuate de experți în securitate garantează protecția avansată a sistemului.

Nu în ultimul rând, bateria suplimentară asigură funcționarea ansamblului în cazul penelor de curent, și are o autonomie de până la 18 ore și maximum 5 cicluri deschidere / închidere (în funcție de temperatură, grad de încărcare etc.).


Avantajele automatizărilor uși de garaj

  • Versatilitate;

  • Ușurință în operare;

  • Mecanism silențios;

  • Sisteme de siguranță incluse;

  • Viteza mare de deschidere;

  • Sistem de operare bidirecțional prin radio;

  • Accesare prin smart-phone;

  • Baterie suplimentară pentru potențialele pene de curent.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055