Luminatoare & Grădini de iarnă

În condițiile moderne de trai și de lucru, petrecem din ce în ce mai mult timp în spații închise și luminate de obicei cu lumină artificială. Luminatoarele reprezintă soluția redescoperirii luminii naturale, și extinderea spațiului atât pe verticală cât și pe orizontală.

Luminatoarele sunt construcții ușoare din sticlă și aluminiu, auto-portante, care aduc lumina naturală înapoi în viața de zi cu zi, fără compromisuri legate de temperatură sau umiditate. Mediul oferit este unul controlat, în care beneficiile oferite de natură se combină cu avantajele folosirii tehnologiilor moderne.

Luminatoarele și Grădinile de iarnă sunt concepute pentru eficientizarea spațiului și scăderea costurilor de iluminare, alături de reintegrarea naturii în viața cotidiană modernă.

Particularități

Luminatoarele și Grădinile de iarnă integrează profile de aluminiu sau PVC, rezistente la vânt și ploaie, cu o suprafață dublu sau triplu-vitrată ce permite iluminarea suplimentară a camerelor și, prin efectul de seră, păstrarea căldurii în interior pentru zonele de climă temperată sau rece.

Luminatoarele și Grădinile de iarnă pot fi automatizate, situație în care pantele acoperișului pot funcționa ca trape de fum sau deschideri de aerisire, fantele de scurgere dublate de garnituri din cauciuc funcționând pe post de orificii de redirecționare spre exterior a apei infiltrate. În aceste condiții luminatoarele asigură o bună impermeabilitate la intemperii, iar profilele de aluminiu cu rupere termică împiedică formarea condensului și reduc la maxim pierderile de căldură.

Luminatoarele și Grădinile de iarnă pot fi proiectate în 2, 3 sau 4 ape, iar multiplele posibilități de personalizare oferite de aluminiul vopsit în câmp electrostatic, sau PVC-ul rezistent la UV, le fac ideale atât pentru clădiri clasice cât și pentru viziuni arhitecturale moderne.


Avantaje

  • Aduc lumina naturală în interiorul clădirii;

  • Nu necesită structură de susținere;

  • Se reduc costurile de energie;

  • Izolare termică și fonică;

  • Reducerea zgomotului de grindină și ploaie;

  • Greutate redusă nu încarcă semnificativ structura de rezistență a clădirii.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055