Automatizări pentru bariere

Barierele reprezintă soluția clasică de acces restrictiv, folosite în special pentru parcările publice sau private, de dimensiuni medii sau mari, cu trafic intens sau zone aglomerate. Barierele pot fi automate sau operate manual, prin apăsarea unui buton, și sunt proiectate să funcționeze la temperaturi extreme pe întreaga durată a anului.

Barierele integrează, de asemenea, și mecanisme de protecție avansate pentru evitarea lovirii mașinilor și vizibilitate mare de la distanță, ajutând la evitarea accidentelor provocate din neatenție sau grabă.

Particularități

Barierele sunt ansamble mecanice formate dintr-un motor de 24V, arc sau arcuri de balansare, carcasă și braț pivotant, care poate fi articulat sau nu. Brațul poate avea mai multe segmente articulate, cu o lungime totală între 3 și 9 metri, care se sprijină la capătul liber pe un suport de barieră ajustabil pe înălțime.

Barierele au arcurile de balansare garantate pentru 1.000.000 de cicluri deschis – închis (limita maximă putând diferi de la un model la altul), iar întregul ansamblu poate opera la temperaturi între -20 și 55°C.

Corpul barierei este proiectat în mai multe camere, părțile electronice fiind separate de cele mecanice, pentru evitarea interferențelor sau a altor potențiale riscuri. Siguranța este pusă pe primul plan, iar sistemele de detectare a obstacolelor, sau de evitare a lovirii lor, reprezintă opțiuni standard.

Barierele dispun de benzi reflectorizante pe toată lungimea brațului pivotant, iar opțional pot fi montate sisteme luminoase intermitente pentru semnalizarea perioadelor de operare a barierei.


Avantajele automatizărilor pentru bariere

  • Detectarea obstacolelor;

  • Sisteme de siguranță integrate;

  • Operare cu telecomandă și card de acces;

  • Motoare fiabile și arcuri rezistente la un număr mare de cicluri de utilizare;

  • Întreținere minimă și rezistență mare în timp;

  • Eficiență energetică;

  • Montare rapidă;

  • Independență energetică, în cazul montării unei baterii suplimentare și / sau a alimentării cu panouri solare.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055