Tâmplărie din PVC

Tâmplăria din PVC este varianta economică a tâmplăriei din aluminiu, dar datorită tehnicii profilelor din PVC dezvoltată în ultimele decenii, soluțiile tehnice ce folosesc acest material sintetic oferă raportul optim calitate-preț alături de calități termo-izolante și anti-efracție superioare. Tâmplăria din PVC folosește profile cu 3,5 sau 7 camere de izoare, geam dublu sau triplu-vitrat și oțel galvanizat care rigidizează tocurile și cercevelele, pentru toate tipurile de sisteme ce integrează acest tip de tâmplărie. Materialul ușor și rezistent la radiații UV, garantează viața lungă a produselor, iar feroneria robustă folosită extinde garanția și asigură operarea facilă.

Materialul ușor și rezistent la radiații UV, garantează viața lungă a produselor, iar feroneria robustă folosită extinde garanția și asigură operarea facilă.

Particularități

Tâmplăria din PVC reprezintă o soluție tehnică modernă și necostisitoare ce poate fi integrată în mai multe produse necesare spațiilor de trecere sau de iluminare în cadrul oricărui proiect imobiliar.

Soluțiile tehnice combină de obicei o ramă cu un număr de 3, 5 sau 7 camere de izolare strabătute de un profil ”U” din oțel galvanizat pentru rigidizare, una sau mai multe cercevele (părți mobile) cu aceleași caracteristici cu cele ale ramei, și una sau mai multe suprafețe vitrate ce pot fi formate din 3 sau 5 foi de geam cu diverse calități și grosimi.

Tâmplăria din PVC oferă un aspect finisat modern cu o mare varietate de culori, putând astfel fi integrat cu ușurință în conceptul arhitectural al clădirii, atât interior cât și exterior.


Avantajele tâmplăriei din PVC

  • Funcționalitate și design modern;

  • Rezistență la deformări mecanice și lovituri;

  • Greutate mică și instalare rapidă;

  • Perioadă lungă de exploatare cu întreținere minimă;

  • Asigură etanșeitate și impermeabilitate oferind un mediu controlat și confortabil;

  • Eficiență termică de până la 3 ori mai mare decât ușile clasice.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055