Balustrade din sticlă

Balustradele din sticlă combină calitățile estetice rafinate, oferite de transparența materialului, cu siguranța soluțiilor de limitare a accesului dincolo de marginile construcțiilor sau acoperișurilor.

Balustradele din sticlă sunt folosite atât în spații interioare cât și în cele exterioare, iar rezistența sistemului de montare și caracteristicile geamului folosit fac dintr-un sistem aparent fragil și ușor de deteriorat una dintre soluțiile cele mai sigure și versatile. Din acest motiv acest tip de balustradă este preferat în cele mai aglomerate spații comerciale sau în aeroporturi.

Particularități

Balustradele din sticlă sunt formate din foi de geam securizat sau laminat și înglobează soluții de ancorare și susținere din aluminiu sau oțel inoxidabil.

Balustradele din sticlă pot folosi mai multe modalități de fixare, în funcție de suprafața de montare, dar unul dintre cele mai apreciate modele în ultimii ani este cel cu șină de aluminiu integrată în pardoseală sau balcon. Acest tip de montură este folosit pentru suprafețele plane și fixează panoul de sticlă într-o șină adâncă de aluminiu îngropată sau păstrată la nivelul pardoselii, șină dublată prinitr-o garnitură de cauciuc ce nu permite infiltrarea apei.

În cazul în care șina de montare este la suprafață, ea este mascată prin panouri din aluminiu sau PVC care dau suplețe și stil balustradei. Nici unul dintre sistemele descrise nu presupune găurirea sticlei.

Un alt tip de montură, folosit în general pentru scări sau suprafețe neregulate, este cel cu montanți sau conectori din inox, care pătrund în sticlă fixând-o pe partea laterală a treptelor sau a altor structuri portante metalice. Aceiași montanți sunt folosiți și pentru atașarea mânerelor sau barelor din aluminiu pentru facilitarea urcării scărilor.

Balustradele de sticlă mai pot fi montate cu stâlpi verticali din aluminiu, caz în care sticla este fixată prin cleme tip menghină într-un montaj ferm, dar sigur pentru geam, sau pot fi montate pe mini-profile verticale de aluminiu, care dau un aspect de plutire și se comportă ca șinele din aluminiu, dar cu susținere în puncte nu pe întreaga lungime a balustradei.

Variantele de geam folosit pot fi atât colorate cât și transparente sau sablate (mate), cu o rezistență mare la lovire (între 1,5KN și 3KN) în cazul spațiilor aglomerate sau a balcoanelor din zonele publice.

Oricare ar fi configurația aleasă, instalarea se face ușor și garantează siguranța pe termen lung.


Avantaje

  • Deschide spațiul;

  • Adaugă valoare oricărei proprietăți;

  • Își menține calitățile în timp;

  • Geamul folosit este securizat sau laminat;

  • Rezistență la lovire și la foc;

  • Rezistență în cazul evenimentelor seismice;

Valori M Group România

Timpul este o resursă importantă care nu trebuie irosită. Rezultatele perfecte presupun un proces de punere în practică a proiectului bazat pe TIME MANAGEMENT și QUALITY MANAGEMENT.

Urmărim perfecțiunea încă din faza de proiect. Pe termen lung, evităm cheltuirea resurselor în intervenții inutile de refacere sau retușare.

Ne implicăm în proiecte de lungă durată, oferind o prezență constantă și consistentă alături de clienții noștri. Suntem partenerii pe care te poți baza.

Prin calitatea produselor noastre, eficientizăm cheltuielile clienților noștri. Un produs de slabă calitate se dovedește în timp un produs scump.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055