Bine ai venit la MGroup România.

Echipa răspunzătoare pentru succesul nostru din ultimii 20 de ani este în continuă creștere. Realizările noastre nu se bazează pe noroc, sau accidente fericite, ci pe oamenii pe care i-am strâns la un loc și care dau tot ce e mai bun pentru companie.

Politica noastră constă în crearea unui mediu relaxat la locul de muncă, care încurajează inovația, creativitatea și dezvoltarea capacităților individuale de rezolvare a problemelor. Este încurajată și cultivată colaborarea, iar integrarea și susținerea fiecărui individ în grup se face în permanență, nu doar la nivel declarativ și în momentele de succes.

Nu ne plac compromisurile la calitate în ceea ce privește produsul finit și de aceea ne ghidăm după cele mai înalte standarde, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Din acest motiv, lucrăm împreună cu angajații noștri pentru a le dezvolta calitățile native sau dobândite și pentru a identifica locul care li se potrivește cel mai bine. O echipă puternică se bazează pe omul potrivit la locul potrivit.

Oferim un mediu dinamic de creștere profesională și personală, în care se încurajează perfecționarea continuă și colaborarea. În plus, oferim multiple oportunități de avansare în carieră, training-uri și un mediu dinamic bazat pe munca de echipă. Lucrăm cu tehnologie de ultimă oră în spații curate și sigure ce respectă normele internaționale în vigoare.


Dacă ai abilități tehnice în domeniile în care noi activăm sau abilități administrative și crezi că poți aduce o valoare adăugată echipei MGroup, completează formularul alăturat, alături de un CV, și prezintă-te. Cariera ta va avea saltul și creșterea care îți vor asigura viitorul pe termen lung.

  1. Pachet de beneficii competitive;
  2. Training-uri relevante și actuale;
  3. Egalitate de șanse;
  4. Stabilitatea și experiența unei companii cu o vechime de 20 de ani;
  5. Mediu curat și bazat pe munca în echipă;
  6. Posibilități de avansare în carieră și garanția siguranței pe termen lung;
  7. Avantajul și siguranța echipamentelor de ultimă generație;
  8. Oferte speciale pentru angajați la toate produsele M Group Romania.

Dacă ai dizabilități și ai nevoie de ajutor în completarea formularului online, sau orice alte dificultăți în procesul de aplicare pentru un job la M Group Romania, colegii noștri de la departamentul de resurse umane îți stau la dispoziție la telefon 021 233 3114 în timpul programului de lucru.

Aplica chiar acum

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055