Adresa:
Soseaua Bucuresti 215
Ciorogarla, Judetul Ilfov
Romania.
Cod postal: 077055.
Date de contact:

Toate produsele noastre sunt personalizate pentru fiecare client în parte. Nu credem în soluții universale care se potrivesc oriunde. De aceea, pentru o cotație de preț cât mai exactă vom avea nevoie de cât mai multe detalii în funcție de produsul dorit: tip de produs, dimensiuni sau alte cerințe, data de finalizare a proiectului, etc.

Vă sfătuim să accesați paginile produselor M Group Romania, pentru a vă face o idee despre ce aveți nevoie să integrați în proiect și care sunt soluțiile tehnice care vi se potrivesc.

În cazul în care vă putem ajuta să vă hotărâți asupra unei soluții tehnice în cunoștință de cauză, ne puteți trimite un e-mail, sau ne puteți contacta telefonic în timpul programului de lucru: Luni – Vineri 9:00 – 17:00. Suntem aici pentru a vă da soluția potrivită proiectului dumneavoastră, pentru un rezultat eficient și durabil.

Pentru proiecte imobiliare extinse sau industriale, inginerii noștri se vor întâlni cu echipa responsabilă pentru managementul de proiect, la biroul clientului sau la locul construcției, pentru a stabili cu arhitecții și inginerii constructori implicați detaliile lucrării.

Experiența de peste 20 de ani și tehnologia avansată pe care o folosim ne permit să propunem soluții tehnice complete în acord cu specificul și destinația clădirii, păstrând în același timp proiectul cât mai aproape de viziunea arhitecturală.

Formular contact

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055