Tâmplărie din aluminiu

Tâmplăria din aluminiu reprezintă alternativa mai eficientă a tâmplăriei clasice din lemn și poate fi folosită pentru ferestre, uși, pereți despărțitori, grădini de iarnă, luminatoare sau pereți cortină. Pe lângă aspectul modern și calitățile tehnice superioare soluțiilor clasice, tâmplăria din aluminiu reprezintă o investiție ce se amortizează rapid prin multiplele avantaje oferite, continuând să-și păstreze calitățile inițiale pentru un timp îndelungat.

Particularități

Tâmplăria din aluminiu reprezintă o soluție tehnică avansată, ce poate fi integrată în mai multe produse necesare spațiilor de trecere sau de iluminare în cadrul oricărui proiect imobiliar. Soluțiile tehnice combină de obicei o ramă cu un număr de 3 camere de izolare despărțite de un pod termic (secțiunea podului termic formând camera din mijloc), una sau mai multe cercevele (părți mobile) cu aceleași caracteristici cu cele ale ramei, și una sau mai multe suprafețe vitrate ce pot fi formate din 3 sau 5 foi de geam cu diverse calități și grosimi.

Tâmplăria din aluminiu este vopsită în câmp electrostatic pentru a oferi un aspect finisat modern cu o mare varietate de culori, putând astfel fi integrat cu ușurință în conceptul arhitectural al clădirii, atât interior cât și exterior.


Avantajele tâmplăriei din aluminiu

  • Funcționalitate și design modern;

  • Siguranță și rezistență pe termen lung;

  • Mai multă lumină;

  • Perioadă lungă de exploatare cu întreținere minimă;

  • Asigură etanșeitate și impermeabilitate oferind un mediu controlat și confortabil;

  • Izolare termică superioară prin tehnologia profilelor cu rupere termică.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055