Cine suntem

Suntem o echipă care are în centru un nucleu format din ingineri și tehnicieni. Lucrăm împreună din 1996 și ne-am sudat ca un grup deschis la cerințele clienților noștri și permanent atenți la calitate.

Ne-am construit echipa selectând, formând și păstrând cei mai buni oameni, iar longevitatea colaborării noastre ne face să lucrăm ca o mașină bine unsă, un mecanism perfect echilibrat și fiabil. Fiecare membru știe ce se așteaptă de la el și nu-și permite să-și facă treaba sub așteptări.

Proiectele pe care le propunem clienților noștri sunt realizate în întregime de echipa noastră, iar garanția calității este dată de controlul total pe care-l avem în fiecare fază a lucrărilor.

Oferim consultanță calificată bazată pe mai bine de 20 de ani de experiență, design și planificare personalizate, urmate de realizarea și asamblarea componentelor proiectului în propriile hale de producție.

Montarea și predarea produsului final reprezintă, pentru noi, faze la fel de importante în economia lucrărilor, ca și cele de planificare și producție.

Pentru noi, un proiect se termină numai o dată cu certitudinea faptului că mai avem un client mulțumit.

Suntem o echipă de întreprinzători care ia în serios calitatea produselor finale și greutatea cuvântului dat. Știm că reputația noastră reprezintă o garanție și am muncit constant în ultimii 20 de ani, pentru a adăuga această garanție numelui nostru.

  • Creștere constantă și solidă timp de 20 de ani;
  • Controlul strict al calității;
  • Soluții tehnice actuale și inovative;
  • Planificare riguroasă și constanță în aplicarea proiectului;
  • Time management respectat cu strictețe;
  • Echipă de ingineri și tehnicieni sudată în timp;
  • Adaptabilitate la cerințele clientului și la buget;
  • Consultanță și mentenanță oferte și după încheierea proiectului.

Valori M Group Romania

Timpul este o resursă importantă care nu trebuie irosită. De aceea M Group Romania poate fi partenerul dumneavoastră de încredere.

EFICIENȚĂ

Rezultatele perfecte presupun un proces de punere în practică a proiectului bazat pe TIME MANAGEMENT și QUALITY MANAGEMENT.


SOLIDITATE & FIABILITATE

Urmărim perfecțiunea încă din faza de proiect. Pe termen lung, evităm cheltuirea resurselor în intervenții inutile de refacere sau retușare.


CONTINUITATE

Ne implicăm în proiecte de lungă durată, oferind o prezență constantă și consistentă alături de clienții noștri. Suntem partenerii pe care te poți baza.


CALITATE

Prin calitatea produselor noastre, eficientizăm cheltuielile clienților noștri. Un produs de slabă calitate se dovedește în timp un produs scump.


ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055