Vitrine din sticlă

Vitrinele din sticlă reprezintă soluții tehnice moderne de partajare a spațiului, în special în clădirile instituționale și de business, care înlocuiesc compartimentările clasice de birouri (cubical) cu alternative din sticlă, superioare din punct de vedere estetic și ergonomic.

Vitrinele din sticlă au caracteristici tehnice similare pereților din sticlă ficși, dar spre deosebire de aceștia nu se întind pe întreaga înălțime a incintei în care sunt montați, ci numai pe o parte. Acest lucru le face ideale pentru spațiile cu sisteme de climatizare și aerisire comune, fiind în același timp preferate în clădirile de birouri în care este promovată colaborarea între membrii companiei.

Particularități

Vitrinele din sticlă sunt folosite pentru modelarea spațiului și eficientizarea lui prin funcționalitate și versatilitate.

Vitrinele din sticlă sunt construite cu o singură foaie de geam securizat și au elemente minime de fixare a panourilor unul de altul. De asemenea, foile de geam nu sunt fixate în plafon ci numai în podea, fiind montate în canale solide din profile de aluminiu sau inox prinse în pardoseală.

Vitrinele din sticlă se pot demonta cu ușurință, iar elementele conectoare dintre panouri nu obturează câmpul vizual prin profile verticale, fiind reduse la baghete transparente din PVC.

Pentru montarea sticlei în panourile de la nivelul pardoselii se folosesc garnituri de cauciuc, iar ușile de acces sunt de obicei cu un canat și pivotante pe ax vertical cu balamale.


Avantaje

  • Personalizare totală a spațiului;

  • Siguranță și aspect modern;

  • Iluminare naturală a incintei;

  • Ușor de demontat și reconfigurat;

  • Costuri reduse la energie și căldură;

  • Socializare și comunicare mai bună între membrii companiei;

  • În cazul luminii naturale reduse, ajută la eficientizarea iluminării comune a clădirii.

Valori M Group România

Timpul este o resursă importantă care nu trebuie irosită. Rezultatele perfecte presupun un proces de punere în practică a proiectului bazat pe TIME MANAGEMENT și QUALITY MANAGEMENT.

Urmărim perfecțiunea încă din faza de proiect. Pe termen lung, evităm cheltuirea resurselor în intervenții inutile de refacere sau retușare.

Ne implicăm în proiecte de lungă durată, oferind o prezență constantă și consistentă alături de clienții noștri. Suntem partenerii pe care te poți baza.

Prin calitatea produselor noastre, eficientizăm cheltuielile clienților noștri. Un produs de slabă calitate se dovedește în timp un produs scump.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055