Automatizări pentru uși batante

Automatizările pentru uși batante sunt sisteme complexe folosite în cazul în care operarea manuală a ușilor este prea dificilă, sau în spațiile tip recepție ce necesită un control strict al traficului în și din incintă.

Automatizările pentru uși batante sunt folosite în special pentru intrările în clinici și spații cu acces selectiv în care intrarea se face pe bază de programare, sau numai pentru personalul autorizat. Sistemele folosite sunt electrice și hidraulice și pot fi programate pentru accesul automat sau operare manuală.

Particularități

Automatizările pentru uși batante sunt ideale pentru spații în care liniștea este necesară, având motoare silențioase și ansamble pivotante hidraulice ce amortizează orice șoc în operare. Forța de închidere, ca și viteza de deschidere și închidere a ușii, sunt programabile, iar senzorii cu perimetru de monitorizare în zona deschiderii pivotante a ușii asigură siguranța și adaptarea la situație a înteregului ansamblu.

Automatizările pentru uși batante folosesc senzori cu sensibilitate înaltă, iar câmpul de detecție poate fi reglat pentru a acoperi spații de la cele mai înguste la cele foarte largi, fiind adaptabile în cazul detectării mișcărilor rapide ale persoanelor dinamice, sau mișcărilor lente ale persoanelor mai în vârstă. În ambele cazuri, ca și în cele intermediare, sistemul se adaptează și modifică viteza de deschidere a ușii.

Automatizările pentru uși batante integrează motoare de înaltă performanță și fiabilitate, cu întreținere minimă, și pot fi folosite pe modul automat, cu operarea declanșată de senzori, sau manual, caz în care funcționarea este comandată de un operator uman.

Pentru folosirea automată, exită mai multe moduri programabile ce permit accesul selectiv pe timp de zi sau de noapte, unidirecțional sau permanent deschis.

Senzorii pot folosi detecția cu unde radar, infra-roșu sau triangulare optică.


Avantajele automatizări uși batante

  • Ușor de operat;

  • Necesită spațiu redus de instalare;

  • Mecanism silențios;

  • Rezistență în timp și întreținere minimă;

  • Programabile în funcție de necesități;

  • Suportă canaturi cu greutăți mari;

  • Siguranță în utilizare;

  • Dacă sunt dotate cu baterie suplimentară, pot fi operate automat și în cazul penelor de curent

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055