Automatizări pentru porți

Automatizările pentru porți din aluminiu și fier forjat combină motoarele fiabile și puternice cu segmente de rulare rezistente și sisteme de siguranță avansată.

Automatizările pentru porți pot fi folosite atât pentru proiecte noi, personalizate, cât și pentru transformarea și revigorarea porților preexistente. Sistemul de deschidere cu telecomandă sau soclu ușurează accesul, iar montarea opțională a panourilor solare pentru independență energetică, transformă întreg ansamblul de punere în mișcare a porții într-un sistem infailibil ce va funcționa pentru multă vreme.

Particularități

Automatizările pentru porți sunt concepute pentru ușurință în operare și siguranță. Toate aspectele funcționării au fost monitorizate și testate în mod repetat pentru a obține cele mai sigure produse de pe piață cu un raport de preț competitiv.

Pornind de la viteza variabilă a ansamblului motor, care a fost proiectat să pornească și să se oprească ușor, dar să opereze la viteză mai mare între cele două momente, motoarele folosite își modifică și alți parametri de funcționare pentru siguranță la standarde înalte. Spre exemplu, motoarele își modifică forța de operare până la oprire, în cazul în care poarta întâlnește un obstacol.

Acest protocol poartă numele de safety cut și este folosit atât în cazul automatizărilor de porți cu deschidere prin glisare în plan paralel, cât și în cel al porților cu deschidere clasică prin pivotarea pe balamale.

Porțile automatizate sunt mai robuste datorită solidității mecanice și / sau hidraulice a soluțiilor folosite, iar sistemul electronic integrat aduce multiple beneficii de programare. Astfel, poarta poate rămâne deschisă o perioadă pre-definită și poate fi deschisă total sau parțial, în funcție de necesitatea accesului pietonal sau auto.

Robustețea soluțiilor de automatizare pentru porți este dovedită o dată în plus prin posibilitatea montării de canaturi cu greutăți ce variază între 120 și 2500 de kg, în funcție de modelul folosit.

Automatizările pentru porți pot fi dotate cu baterie sau panouri solare, ce garantează funcționarea ansamblului chiar în cazul penelor de curent.


Avantajele automatizărilor pentru porți

  • Tehnologie inteligentă;

  • Sisteme de siguranță integrate;

  • Operare electrică și / sau hidraulică;

  • Calitate ce conferă longevitate;

  • Operare ușoară și întreținere minimă;

  • Comoditate;

  • Aspect modern și potrivit oricărui proiect;

  • Sisteme cu randament energetic crescut.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055